Polizoia! - Ladd, Jim; Davies, Benji; Ibarluzea, Miren (Bilbo : desclée de Brouwer, 2018)
Samen gurasoek X Planetan lurrartu dutela eta Samek auzokide zalapartatsuei laguntza eskatu die. Baina izarretako pirata bihozgabeek altxorrak eta piraten abestiak baino ez dituzte buruan. Beraz, Sam polizoi sartu da alien-lerdez betetako kupel batean. Izarretako abentura likatsu hasi da, gero!
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Itsaslapurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura