Asier eta biok = (Asier y yo) - Merino Unzueta, Aitor; Merino Unzueta, Amaia ([S.l.] : Cameo, 2014)
Asier eta biok elkarrekin hazi ginen Euskal Herriko kale gatazkatsuetan. Ondoren bide ezberdinak hartu genituen. Egun batean Asier desagertu egin zen, ETAn sartu zen. Nola ulertarazi zerk bultzatu zuen erabaki hura hartzera, niri ere onartzea kostatzen zitzaidanean?
Ez da egokia 7 urtetik beherakoentzat
Hizkuntzak: euskara, gaztelania; azpiizenburua: gaztelania, ingelesa, frantsesa, euskara
Irizar Saria Euskal Zinemari 2013
Keywords: Baliabide digitalak; Euskal Herria -- Egoera politikoa; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak