Etxe bat Tomentzat - Timmers, Leo; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2018)
Tom ez da sekula etxetik ateratzen. Baina, halako batean, harrapaketan jolasteko proposamena egin dio Verak. Tximeletaren atzetik doala, Tom galdu egiten da bai ala bai. Nola itzuliko ote da orain etxera? (S0(BPintzel teknika ikaragarriz, Leo Timmers-ek bizitza bera bezain errealak diruditen irudiak sortzen ditu. Baietz irudiok hartu, eta orritik ateratzeko gogoa sentitu!(S1(B. De Volkskrants
0-4 urte (Urdina)
Jatorrizko izenburua: Een huis voor Harry
Keywords: Album ilustratuak; Katuak; Etxeak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura