Nondik datoz umeak? - Daynes, Katie; Harrison, Suzie; Pym, Christine; Moseley, Jane; Devas, Fredi; Emmerson, Lucy; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Nondik datoz umeak? Nola sortzen dira? Zer behar dute? Aurkitu erantzunak irudi ederrez beteriko leihatiladun liburu honetan. Leihatilak altxatzeko.
.
7 urte arte (urdina)
Jat. izenb.: Where do babies come from?
Keywords: Sexu-heziketa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Sexualitatea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haurdunaldia; Erreferentzia-materialak