Adierazpen plastikorako oinarrizko osagaiak (arazo-egoera) - Landa Telleria, Olatz; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2018)
Artea lantzeko unitatea da. Xedea: adierazpen plastikorako osagaiak baliabide moduan ulertzea ikasleen sormena garatzeko.
2017/10/03
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Arazo-egoerak; Unitate didaktikoak