Audatex sistema erabiltzeko argibideak - Urretxo, Leire (Lanbide Ekimena, 2018)
AUDATEX softwarearen eskuliburutik hartutako argibideak dira. Baimenak eskatuta daude: klasean aplikazioa ikasi, eta tailerretan egiten da haren praktika. Baliteke noizbait softwarea itzultzea.
Erdi-mailako Heziketa Zikloa
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak