Diziplinarteko proiektuak : "Herrikide, zurekin gehiago" eta "Kask-kask, kosmosean ba al da inor?" - Garayalde Juanenea, Nekane; Mancisidor Dorronsoro, Amaia; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2018)
Disziplinarteko proiektuak Curriculumean ardatz zehatz diren konpetentziak garatzeko baliabideak dira.
2. proiektua Kask-kask, kosmosean ba al da inor?
2018/02/07
DBH, 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak