Hamaika galdera animaliei buruz - Tudhope, Simon; Horne, Sarah; Rimmer, Kate (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Liburu honetan, 500 galderatik gora daude mundu osoko animaliei buruz. Erronka polita zuretzat eta zure lagunentzat!
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Galderak eta erantzunak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak