Euskal inauteriak - Yarza Etxabe, Ainhoa; Berasaluze Guenetxea, Inma; IRALE (Eibar) (Eibar : Irale, 2018)
Euskal inauterien inguruko sitea da hau. Bertan mailaz mailako mozorrotzeko proposamena eskaintzen da, eta pertsonaia jakin batzuen inguruko informazio, jolas, marrazki eta abarrak.
2018/05/29
Lehen Hezkuntza
Keywords: Euskal kultura; Inauteriak; Inauteriak -- Euskal Herria; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak