Fabrikazio gehigarria - Arberas, Maider; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2018)
Fabrikazio gehigarriaren kontzeptua. Zer da CAD programa batez 3D pieza bat lortzea? Fabrikazio gehigarriaren prozesuak ezagutzeko aukera duzu lan honetan. Aplikazio motak sektoreka sailkatu eta ALM merkatuko teknologia nabarmenak eta esanguratsuenak ezagutu. Fabrikazio gehigarriaren etapak, ereduak... ezagutu. Programarik erabilienen berri eman.
2018/03/05
Lanbide Hezikea, Goi Mailako Heziketa Zikloa
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak