Salmenta-taldeen antolamendua - Iturraspe Díez, Ainara; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2018)
Enpresa batek, merkatu-ikerketen bidez, kontsumitzaileen beharrizanak identifikatzen ditu eta, marketin-estrategia landuta, ekoizpena haien beharrizanetara egokitzen du. Jarraian, banaketa-kanalak aukeratu eta salmentak antolatu eta burutu beharko ditu. Horregatik, merkatuak etengabe aldatzen ari diren garaiotan, enpresaren salmenta-taldea ondo antolatzeak berebiziko garrantzia du: zer egitura, zer ezaugarri eta zer eginkizun eduki behar dituen zehaztu beharra dago ahalik eta egokien.
2018/03/07
Goi Mailako Hezkuntza Zikloa
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak