Afaltzera etorri zen arkumetxoa - Smallman, Steve; Dreidemy, Joelle (Berriozar : Denonartean, 2017)
Gosez amorratzen zegoen otso zahar batek, ustekabean, arkumetxo baten bisita jaso du, eta harekin erregosi goxo bat prestatzeko irrikaz dago. Arkumeak, ordea, ez du otsoaren afaria izan nahi, harren laguna baizik.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Gainditzea; Otsoak; Maitasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak