Suzko tronua - Riordan, Rick; Navarro, Koro (Bilbao : Mezulari, 2012)
Antzinako Egiptoko jainkoak mundu modernoan askatu ziztuztenetik, Carter Kane eta bere arreba Sadie istiluetan sartuta ibili dira etengabe. Orain, Carterrek eta Sadiek inoiz izan duten etsairik gaiztoena ari da altxatzen: Kaosaren sugea, Apofis.
13 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Sekretuak; Fantasia; Egiptoko mitologia -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak