Pintto eta musika afrikarra - Le Huche, Magali; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Pintto eta Bakary zebra Afrikarra joan dira, eta altxor handia aurkitu dute han: musika-tresnak! Musikaz betetako bidaia, hantxe egon izan bagina bezala! Izan ere, irakurtzeko istorioez gain, 16 doinu daude entzungai liburuan. Horretarako, ikonoaren gainean sakatu behar da.
Irakurtzeko istorio bat eta 16 doinu entzungai!
2 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Paco eta la fanfare
Keywords: Jolas liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Instrumentuak (Musika) -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Afrika -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura