Gazteentzako informazioa - Abasolo, Eider; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2018)
Gazteentzako Informazio Modulua Animazio Soziokulturaleko eta Turistikoko Goi Mailako Teknikaria Heziketa Zikloaren ikasgaia lantzeko materiala.
2018/02/21
Goi mailako Heziketa Zikloa
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak