Pintto eta orkestra - Le Huche, Magali; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2014)
Pintto oso pozik dago!. Gaur gauean kontzertu bikaina izango dute basoan. Baina non dira musikariak? Prest zaude doinuz jositako ibilaldi bihurri bat egiteko? Orkestrako musika tresnak (klarinetea, pianoa, biolina, kontrabaxua, xilofonoa...) entzun eta ezagutzeko liburu jolasgarria da, eta irakurtzeko istorio bat eta doinu ditu entzungai.
0-4 urte (urdina) KONTUZ! 3 urtetik beherakoentzat, pieza txikiak.
Keywords: Instrumentuak (Musika) -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura