Ospitaleratze aurretiko dekalogoa - Estefania Miranda, Iban; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2018)
Ospitaleratze aurretiko larrialdietan lan egiten duen osasun-teknikari baten egun bat hamar urratsetan laburbil daiteke. Hamar pauso horiei OSPITALERATZE AURRETIKO DEKALOGOA esaten zaie. Egoera kritiko baten aurrean lagungarria da dekalogo hori menperatzea eta sistematizatzea.
2018/05/09
Lanbide Heziketa, Erdi mailako zikloa
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak