Zomorroen kluba oporretara doa - Martinez Navarro, Laida (Donostia : Erein, 2018)
Teresa oporretara joateko irrikaz dago. Udalekuetan pasatuko du astebete Zomorroen Klubeko lagunekin, eta izugarri pozten du horrek. Baina horra hor ustekabea!... Zoritxarrez, bertan egongo dira "sorginak" ere, iraintzeko, txantxa desatseginak eta eraso maltzurrak egiteko prest. Nola moldatuko dira gure protagonista eta bere lagunak egoerari aurre egiteko? Nork irabaziko du mendekuaren borroka?... Horiek guztiak jakin nahi badituzu, zatoz, hartu liburua eta presta ezazu zure burua ondo pasatzeko Zomorroen klubeko kideekin... Hor dituzu Labezomorro, Inurrierdi eta Armiarma zure zain! Gora Zomorroen Kluba!
12-16 urte (horia)
Keywords: Nerabeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura