Ongi etorri etxera, Kastore! - Weightman, Magnus; Van der Werf, Esther; Elsenaar Argaia, Ihintza (Donostia . Ttarttalo, 2018)
Kastore abentura bila joan da etxea utzita, baina bidean galdu egin da. Akita txakurrak, bere globoan sartuta munduan dabilenak, lagunduko dio etxerarako bidea aurkitzen. Baina nolakoa da Kastoreren etxea? Magnus Weightman ilustratzaile eta arkitektoak munduan zehar eramango zaitu animalien bizileku ederrak erakusteko.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Kastorrak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura