Munduko zoparik onena - Isern, Susanna; Ferrero, Mar; Goikoetxea, Arkaitz (Tafalla : Txalaparta, 2017)
Basoko leku ezkutu batean, argia piztuta zeukan etxola txiki batek. Kea ateratzen zen tximiniatik: otordua prestatzen ari zen Dortoka. Bat-batean, elur ekaitz batek ustekabean harrapatu zuen Untxia, eta lasterka joan zen etxolara babes bila. Untxia bezala lagun gehiago helduko dira Dortokaren etxolara eta etorri berriek jaki ezberdinak ematen dizkiote zopari botatzeko. Zopa dastatzerakoan guztiek munduko zoparik onena dela uste dute eta Dortokak haiek ez dakiten osagai sekreturen bat bota izanen diola uste dute. Azkenean, Dortokak bere sekretua aitortzen die.
3 urtetik aurrera (urdina)
La mejor sopa del mundo
Keywords: Animaliak -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura