Lean Manufacturing : kontzeptuak, teknikak eta ezarpena - Alustiza Lamarain, Enaitz; Malaxetxebarria Elordi, Andoni; Larrazabal, Eider; IRALE (Eibar) (Eibar : Irale, 2018)
Lean Manufacturing ekoizpen-sistema bat da, eta bere helburu nagusia da enpresa lehiakorragoa bilakatzea, xahutzeak saihestuta. Helburu hori lortzeko, teknika sorta zabala proposatzen du.
2018/02/06
Keywords: Etengabeko hobekuntza; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak