Lanenpres gida, Lantokia : enpresa-egonaldiak euskaraz : Lanbide Heziketako Lantokiko Prestakuntza eta Dualeko enpresa-egonaldiak euskara erabili ahal izateko gida - Laneki Elkartea (: Laneki, 2017)
1.- Harrera eta informazioa2.- Enpresa-egonaldia3.- Baliabideak dokumentazioa eta laguntza
Gida. Jakinbai webgunetik ekarria.
Lanbide Hezkuntzako ikasleak
Keywords: Lanbide-prestakuntza; LPK eta enpresa-egonaldia; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Monografiak