Oinarrizko enziklopedia : [galderak eta erantzunak] - Elosegi, Arturo; Aramendi, Mikel (Donostia : Txertoa, 1980)
Oinarrizko enziklopedia honetan ikuitzen diren gairik gehienak, gaztetxoentzat ezik adinekoentzat ere txit interesgarriak dira, gure garaiko gizartearen alorrik ezberdinekin harreman hestuan jartzen bait du edozein irakurle. Lurraren jatorria, mendeetan zehar izan diren biziak eta bizimoduak eta gizonak lortu eta eskuratu duen oro dira liburu honen hiru ibilbideak. Irakaskuntza diharduten espezialista talde baten eskuz aurkezten dira gai horiek denak. Bereziki gaztetxoei zuzendua dago "Oinarrizko enziklopedia". Bururatu dakiekeen edozein galderentzat aurkituko dute erantzuna.
Encyclopedie in vraag en antwoord
Keywords: Haurrentzako entziklopediak; Erreferentzia-materialak