Oinarrizko hiztegia ume errumaniarrentzat - Lorente Herranz, Benedicto; Besga, Blanca (2003)
Hizkuntza Indartze Programan (HIPI) erabiltzeko egokia da.
LMH eta DBH
Keywords: Hezkuntza Premia Bereziak; HIPI; Aniztasunaren trataera; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak