Beti maiteko zaitut, txikitxo! - Gliori, Debi; Eizagirre, Pako; Gallastegi, Joseba; Câamara, Mentxu (Gasteiz : Pako Eizagirre, 2016)
Umeek beti galdetzen diete gurasoei ea maite dituzten
Gaztelaniazko "Siempre te querrâe, pequeänin" liburuaren kontaketa euskaratua (Salvat)
Material hau AITTU.eus webgunetik ekarri da.
Musika, Lisa Batiashvili Bideo edizioa, Pako Eizagirre
3 urtetik aurrerako 4 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Guraso eta seme-alaben arteko harremana; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Bideo-ipuinak; Ipuinak