Bergara 1936 gerra eta errepresioa - Ugalde, Iker; Garai Bengoa, Juan Ramon; Murgizu, Iosuren; Intxorta 1937 Kultur Elkartea (Bergara : Intxorta 1937 Kultur Elkartea, 2013)
Egia, justizia eta nolabaiteko kalte-ordaina bilatu nahian, behar baino denbora gehiago isilpean gorde behar izan direnak plazaratuz, eta jende askoren laguntzari eta adierazpenei esker, dokumental hau argitaratu dute. Horrelakorik berriz gerta ez dadin, urratsa izango delakoan.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Euskadi -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Bergara -- -Historia; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak