Malko gorriak : Gerra Zibila Aretxabaletan - Intxorta 1937 Kultur Elkartea; Arteman Komunikazioa (Aretxabaleta) ([Arrasate] : Intxorta 1937 Kultur Elkartea, 2010)
Bigarren Errepublikatik 1936ko gerra bukaera arteko tartean, hainbat gai landu dute: Errepublikaren sorrera , 1934ko urriko iraultza, gerra hasiera eta Defentsa taldearen sorrera, 1936ko irailaren 24an okupazioa Aretxabaletan, frankisten erasoaldia, frankisten errepresioa...
Bideo hau Argia webgunetik ekarri da
Hizkuntzak: euskara, gaztelania
Keywords: Baliabide digitalak; Aretxabaleta -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Dokumentalak; Erreferentzia-materialak