Kutsidazu bidea, Ixabel : antzezlana - Sagastizabal, Joxean; Zuazua, Anartz; Aranburu, Nagore; Euskal Irrati Telebista; Gorringo Antzerki Taldea (: EITB, 2004)
"Kutsidazu bidea Ixabel" umore handiko antzezlana da. Bertan , euskaltegi batean euskara ikasi ondoren, Tolosaldeko baserri batera euskara "errealaz" jabetzera doan mutil baten abenturak azaltzen dira. Mutil horrek bi oztopo handi aurkituko ditu: hango hizkera batetik eta baserriko ohiturak bestetik.
Josean Sagastizabalen izen bereko eleberrian oinarritua
Material hau EITB.eus webgunetik ekarria da
Aktoreak: Mikel Sarriegi,Ainere Tolosa, Ixabel Agirresarobe, Iñaki Agirrezabala, Egoitz Lasa, Anjel Alkain
Keywords: Baliabide digitalak; Euskara -- -Ikastea; Ikuskizunak; Antzerki-emanaldiak