Hontz kumeak - Waddell, Martin; Benson, Patrick; López Gaseni, Manu ([Pontevedra] : Kalandraka ; [Arre] : Pamiela, 2017)
Basoko zuhaitz batean, Sara, Peru eta Gille hontz kumeak eseri eta, pentsa eta pentsa aritu bitartean, Hontz Ama noiz itzuliko den zain geratu dira
0-4 urte (urdina)
Keywords: Haurren beldurra; Amak eta seme-alabak; Hontzak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak