Kukumikuka! - Dexet, Hector; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Ibili nahi duzu gurekin ezkutaketan?
2 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Caché!
Keywords: Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura