Zenbakiak asmatzen - Rodari, Gianni (1920-1980); Ferretti Rodari, Maria; Rodari, Paola; Sanna, Alessandro; Rey, Fernando (Arre : Pamiela etxea, 2018)
Kontakizun zoragarri hau Gianni Rodariren Telefonozko ipuinetako bat da, hau da, haurrentzako literaturaren eta pedagogiaren berritzaile handiarena. Bianchi jaunak, alabari gauero ipuin bat kontatzeko hitza bete nahian, eta elkarrengandik urruti bizi direnez, telefonoz deitzen dio, eta hain dira goxoak eta onak istorioak ezen telefono-zentraleko langileek aditzen baitiete.
7 urte arte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Zenbakiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura