Elurrezko pilotak - Kazabon, Antton; Alonso, Aitziber (Bilbo : Aizkorri, 2006)
Inoiz baino gorago heldu zen egun hartan. Bazirudien iritsiko zuela hainbat amestutako gailurra, baina beste behin ere, ilargiak uste baino azkarrago bidali zuen eguzkia lotara, argia itzalita.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Eguberriak; Heriotza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak