Markak - Mintegia, Hannot; Plaza, Oier; Atxaga, Bernardo; Berde Produkzioak ([S.l.] : EITB, 2016)
Gernikako bonbardaketak guztiz markatu zuen Agirre lehendakaria. Hortik abiatuta, Hannot Mintegia dokumental honen egileak gaur egungo gizon eta emakumeen erretratoa egingo du, munduaren aurrean herri bat markatu zuen gertakari baten oroitzapenekin.
Euskaraz bikoiztuta.
Keywords: Agirre Lekube, Jose Antonio -- (1904-1960); Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Gernika-Lumo -- Historia -- 1937 (Bonbardaketa); Baliabide digitalak; Dokumentalak; Biografiak