Ikazkin baten historia - Llorente, Eduardo; Gromaz Ekoizpenak; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2009)
Ikazkin izandako Azentzio Aierbe ataundarraren historia biltzen du dokumental honek. Egur ikatza egiten lan egiten zuen azkenetarikoa izan zen Aierbe.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Aierbe, Azentzio -- (1928-1997); Ikatza; Landa-bizimodua -- Euskal Herria; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak