Euskararen berreskuratzea III : Hedabideak - Barandiaran, Alberto; Garabide; Argia (Lasarte-Oria) (: Argia, 2010)
Bilduma bereko hirugarren ale honetan, hizkuntza baten biziberritzean hedabideek izan dezaketen eraginari buruzko hausnarketa plazaratzen da, gure antzeko prozesuetan murgilduta dauden hizkuntza gutxitudun herriekin elkarbanatzeko.
Keywords: Baliabide digitalak; Elebitasuna -- Euskal Herria -- -Bideoak; Euskara -- Historia; Gizarte-komunikabideak -- -Hizkera; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak