The land of the Basques - Welles, Orson (1915-1985); BBC Worldwide Limited; Elearazi (BBC, 1955)
Orson Welles zinemagile estatubatuarrak Euskal Herrian filmatutako dokumentala. 1955ean BBC kate britainiarrak Wellesi eskatu zion nolabaiteko bidai dokumental sorta bat egin zezan, Around the World with Orson Welles (Munduan zehar Orson Wellesekin) deiturikoa. Bideo sorta honen parte da Ziburun grabaturiko 44 minututako bideo hau.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Hizkuntzak: ingelesa ; azpiiz.: euskara
Keywords: Dokumentalak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak