Energia trantsizioak : piztu aldaketa - Salsamendi Arbizu, Ander; Elorza Urdangarin, Ander; Ekologistak Martxan ([Euskal Herria], 2015)
Egungo energia eredua ekologikoki jasangaitza eta sozialki bidegabea da (klima aldaketa, erauzketen kalteak, energia pobrezia, korporazioen boterea, mundu-mailako desorekak, etab.). Baina badira munduan zehar honen aurka borrokatzen eta alternatibak martxan jartzen ari diren pertsonak eta taldeak.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Babeslea: Garapenerako Euskal Agentzia; Errealizazioa: Irudikate Films; Gidoia: Ander Elorza Urdangarin
Hizkuntzak: euskara, gaztelania, ingelesa, katalana, alemaniera, brasilera; azpitituluak: euskaraz
Keywords: Dokumentalak; Baliabide digitalak; Garapen jasangarria; Energia berriztagarriak; Erreferentzia-materialak