Arbasoen sua : orain dela 3.000 urte - Mendizabal Cristobal, Mikel; Uriarte, Santi; Irigoien, Joan Mari (1948-2023); Oiartzun. Udala; Euskal Irrati Telebista ([Oiartzun] : Oiartzungo Udala ; [Donostia] : Euskal Telebista, 1992)
1993an ETB eta Oiartzungo Udalaren laguntzaz Mikel Mendizabalek egindako 40 minutuko dokumentala, Jose Miel Barandiaran antropologoak egindako lan eskergari irudiak gehitzeko asmoz egindakoa.
Keywords: Antzinateko historia; Euskal Herria -- Historiaurrea; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak