Trenean Goaz = en el tren - Euskadi (Autonomia Erkidegoa) . Garraio, Elkartzepide eta Itsas-Arazoen Saila (Gasteiz : Eusko Jaurlaritza)
Oraingo honetan Miren eta Iñaki ibilaldi bat egitera doaz trenez beren gelako lagunekin. Egun polita izango da lelokeriarik egiten ez badute eta trenarekin peliroski jolasten ez badira
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Trenak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Trenak; Erreferentzia-materialak