Elkarbizitza-plana egiteko eredua : orientabideak. 2010-11 Ikasturtea - Berritzegune Nagusia; Larrauri, Jose; Torrealday, Lucía; e; Berritzegune Nagusia (2011)
Lege askotan adierazi bezala, egoki eta beharrezkoa da ikastetxeek elkarbizitza hobetzeko planak garatzea. Aipatu berri dugun hori, hain zuzen, ondoko lege hauetan jaso da.Agiri honen helburu nagusiak dira:a) Agindu zaien eginkizuna antolatzen laguntzea Elkarbizitza Plana egiten ari diren ikastetxeei. b) Elkarbizitza Planen edukia eta egitura zehaztea, eta horiek idazteko tresna eskaintzea.
Gida-dokumentua
Keywords: Bakerako hezkuntza; Elkarbizitza; Monografiak