Programazio didaktikoen elaborazioa - Berritzegune Nagusia; Berritzegune Nagusia (Berritzegune Nagusia, 2013)
Lan honetan programazioa garatzeko orientabide orokorrak aurkezten dira. Adibideak ikasturte eta arlo bateko ebaluazio batera mugatzen dira, Euskara eta Euskal literatura DBH2ra, hain zuzen.
Irakasleei zuzendua
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Curriculumaren garapena; Didaktika