Programazio didaktikoak prestatzeko gida : Oinarrizko Hezkuntza: LH eta DBH - Eusko Jaurlaritza. Hezkuntza Saila; Eusko Jaurlaritza. Hezkuntza Saila (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2017)
Gida hau laguntza modura eskaintzen da Oinarrizko Hezkuntzan programazio didaktikoak egiteko, hots, Lehen Hezkuntzako ikaskuntza alorren eta Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako irakasgaien programazio didaktikoetarako.
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumaren garapena; Didaktika; Curriculumeko baliabideak