Oinarrizko konpetentzien eskuratze-mailari buruzko txostena egiteko orientazioak : Bigarren Hezkuntza - Berritzegune Nagusia; Berritzegune Nagusia (Eusko Jaurlaritza, Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila, 2017)
Hezkuntza Sailak badaki oinarrizko konpetentziaren ikuspuntutik ebaluatzeak zailtasunak dakartzala eta irakasleek partekatuko dituzten eta, ahal de heinean, oinarrizko konpetentzien lorpen-maila zehazten duten hainbat adierazle behagarri definitu eta zehaztu behar direla.
Keywords: Baliabide digitalak; Hezkuntza -- Ebaluazioa; Ebaluazioa eta Hobekuntza; Monografiak