Santa familia - Rodríguez, Eider; Ribas, Julen (Donostia : Euskal Herriko Ikastolak, 2017)
Familia da emanda datorren gauza bakarra. Ez lagunak, ez bizimodua, ez ingurua, familia baizik. Norak, ordea, arau horri ihes egingo dio. Sekretu bat gordetzen du. Bere sekretua. Baina hura kontatzeko ordua iritsi da, eta sakratua den instituzioa eztanda egiteko zorian dago. Jakina da, ordea, iraultza txikiak behar izaten direla gauzak bere onera ekartzeko.
Euskadi Literatura Saria 2018: Euskarazko Haur eta Gazte Literatura
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura