Beethovenen bosgarrena - Griffiths, Mark; Lesser, Elana; Thomas, Dave; Ford, Faith; Chase, Daveigh (Madril :Universal Pictures Iberia, 2004)
Sara, Freddie osaba zoroaren etxera joan da oporretan, eta berarekin eraman du Beethoven. Osaba meatze-herri zahar batean bizi da, eta gure txakurrak ezkutuko altxor bat aurkitzeko aztarna atera du lurpetik. Hortik aurrera denek izan nahi dute txakurraren lagunak, altxorraz jabetzeko asmoz. Pertsonaia xelebre andana bat altxorraren bila abiatuko dira, baina euren abenturek ezuste bat baino gehiago ekarriko dute. Izan ere, hiriko sekreturik ezkutuena mamu batzuek gordetzen dute.
Musika, Adam Berry; argazkilaritza, Christopher Baffa; produkzioa, Mike Elliott
Dvae Thomas, Faith Ford, Daveigh Chase
Adin guztietako jendearentzat
Hizkuntzak: euskara, ingelesa, gaztelera
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema