Despereaux-en kondaira - Fell, Sam; Stevenhagen, Rob (Madril : Universal Pictures Iberia, 2009)
Bazen behin sagu ausart eta zintzo bat, belarri handi eta barregarriak zituena. Sagutxoak zaldun egitea du amets. Amets horiek gehiegizkoak direlakoan, etxetik bota dute, eta Despereaux sekulako abentura batean abiatu da. Bidelagun bakartzat bere adiskidea darama, bihotz zabaleko arratoi bat. Biok elkarrekin printzesa bat erreskatatzeko misio onesgarriari heldu diote. Gertakizunak Dor erreinu urrun eta magikoan daude girotuta, eta zaldunen eta ohorearen garaia daukate oinarritzat.
Adin guztietakoentzat
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema; Abenturak -- Haur eta gazteentzako filmak