Kazolariak - Kamiruaga Aretxabaleta, Ander; Zorrilla Hernaiz, Aintzane; Larreategui, Yolanda; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2017)
Hainbat irakasgai (Naturaren Zientziak, Matematika, Euskal Hizkuntza, Gaztelania, Ingurunea...) biltzen dituen sukaldaritza-proiektua da.
2017/03/13
LMH
I
Keywords: Barazki sukaldaritza -- Errezetak; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak