Internet eta teknologia berriak : hitz egingo dugu familiartean? - Suspergintza Elkartea; Itzultzaile Zerbitzu Ofiziala (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia = Servicio Central de Publicaciones del Gobierno Vasco, 2016)
Teknologia berriek gure seme-alaben inguruarekiko pertzepzioa baldintzatzen dute, eta baita gainontzekoekin jokatzeko modua ere. Internet eta sare sozialek familiari aukera ugari zabaltzen dizkie, baina badituzte bere arriskuak ere, batez ere etxeko ahulenentzako. Gurasoentzako gida-liburu honek seme-alabak hezitzeko irizpideak jasotzen ditu, ezagutza etiko-moralak jasoaz, teknologia berriak modu seguru eta arduratsuan erabili ditzaten.
Keywords: Baliabide digitalak; Internet -- Segurtasun-neurriak; Internet; Internet eta haurrak; Internet eta gazteak; Monografiak