Goizuetako dokumentu zaharrak : (1324-1918) - Perurena, Patziku (Arre : Pamiela, 2017)
Badira liburu honetan Goizuetaren historian sekulako inportantzia izan duten dokumentuak, eta herria maite duen edozeinek irakur litzake. Batez ere, bere ibilera ugarian nolatsu gobernatua izan den ikasi nahi duenak. Besteinekoan, denetatik baldin badu ere, etxea eta jendea du bihotz eta ardatz Goizuetako dokumentu zaharrak liburuak.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Goizueta -- -Historia; Monografiak