Lapbook-a - Icardo Telechea, Ixabel; Weber Sánchez, Monika; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2017)
Lapbook-a ikasleek sortutako liburu tolesgarri bat da, eta orokorrean curriculumaren osagarri gisa erabiltzen da. Dirudienez, lapbook-aren jatorria haurrak etxean eskolatzeko zailtasunarekin lotzen da (homeschooling); izan ere, helburua da haientzat liburu bat sortzea edukiak ikasteko .Lapbook-a egiteko tolestutako kartulina erabiltzen da eta forma, tamaina eta kolore desberdinetako paper-zatiz egindako osagarriak izaten ditu. Paper horietan (gutun-azalak, zorroak...) gai eta arlo bakoitzari egokitutako diagramak, marrazkiak, irudiak eta abar gordetzen dira.
2016/09/30
Lehen Hezkuntza
IRALE. (2012-2013).
Irale ikastaroa (2012-2013).
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Unitate didaktikoak